Известие

Collapse
No announcement yet.

Фарове GTA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стари кучета сте а не ползвате търсачката.http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EE%E2%E5%F2%E5
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• бравоо Влади добре са станали неможа да ме исчакаш да пием по бира заиииби
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
        бравоо Влади добре са станали неможа да ме исчакаш да пием по бира заиииби
        Епа ти прочете ли сега какво ще им правя??? Направо събота или неделя се дигай насам, да видим дали ще стане със затъмняването на стъклата, тъкмо ще видиш как се демонтира и ДВГто ми, че тогава мисля да го разкачвам и свалям!!!

Comment

• Батко, първо водна шкурка 2000 на 3М задължително да е на тази марка след това с паста 1 и 3 номер на мен така ми ги правиха на лагуната и ефекта беше поразителен.
          Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
            Епа ти прочете ли сега какво ще им правя??? Направо събота или неделя се дигай насам, да видим дали ще стане със затъмняването на стъклата, тъкмо ще видиш как се демонтира и ДВГто ми, че тогава мисля да го разкачвам и свалям!!!
            ще се доразберем бе Влади има време
            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Аз имам въпросче. Тази част от рефлектора която се боядисва обработвате ли я преди да я пръснете? В смисъл маха ли се този хром или директно върху него боядисвате?
              Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
              EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
              EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщение
                Аз имам въпросче. Тази част от рефлектора която се боядисва обработвате ли я преди да я пръснете? В смисъл маха ли се този хром или директно върху него боядисвате?
                Маха се, иначе спрея се олущва сам веднага щом изсъхне, аз го махах с водна шкурка, а колегата Иво(ludkanar) със препарат за прозорци и каза, че ставало много добре, и двата метода са ефикасни, взех си спрей за стъклата и сега почвам да ги затъмнявам, по късно ще пусна снимки и на тях

Comment

• Хайде и аз да покажа до къде стигнах с фаровете....сега чакам пистолет за горещ въздух и почвам отварянето .. уиш ми лък

A като ги гледам тея снимки и ми идва едно на ум...

Дали да не боядисам маската и сърцето в черно някак си по-агресивен вид придобива... някой да го е правил ?
                  Last edited by GoPlay; d.m.y г., 23:59.
                  Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

• Е то мойте са си черни, ама нещо не ми се вижда много агресивна точно заради тях
                    Attached Files

Comment

• Ето и стъклата вече боядисани и те, обаче понеже на лампата не се виждат хубаво, та утре по светло ще ги снимам, за да се насладите на майсторството ми Абе не, че се хваля, ама му хванах цаката, а и без да искам ги направих мноооо добре
                      Attached Files

Comment

Ето и стъклата вече боядисани и те, обаче понеже на лампата не се виждат хубаво, та утре по светло ще ги снимам, за да се насладите на майсторството ми Абе не, че се хваля, ама му хванах цаката, а и без да искам ги направих мноооо добре
                        еваларка станали са прекрасни
                        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                        Продавам Алфи на части!

Comment

• Много яко изглеждат.
                          Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                          EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                          EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Ето и стъклата вече боядисани и те, обаче понеже на лампата не се виждат хубаво, та утре по светло ще ги снимам, за да се насладите на майсторството ми Абе не, че се хваля, ама му хванах цаката, а и без да искам ги направих мноооо добре
                            Браво Много добре си се справил.Аре прави мотора и

Comment

• А дали ще светят добре ? Иначе браво много добре са станали
                              Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
                                А дали ще светят добре ? Иначе браво много добре са станали
                                С ксенон не би трябвало да има проблем, но с обикновени крушки, сигурно ще се усети.
                                Иначе са станали много добре
                                sigpic

Comment

Working...
                                X