Стари кучета сте а не ползвате търсачката.http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EE%E2%E5%F2%E5
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фарове GTA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениебравоо Влади добре са станали неможа да ме исчакаш да пием по бира заиииби
Comment
-
Батко, първо водна шкурка 2000 на 3М задължително да е на тази марка след това с паста 1 и 3 номер на мен така ми ги правиха на лагуната и ефекта беше поразителен.Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЕпа ти прочете ли сега какво ще им правя??? Направо събота или неделя се дигай насам, да видим дали ще стане със затъмняването на стъклата, тъкмо ще видиш как се демонтира и ДВГто ми, че тогава мисля да го разкачвам и свалям!!!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Аз имам въпросче. Тази част от рефлектора която се боядисва обработвате ли я преди да я пръснете? В смисъл маха ли се този хром или директно върху него боядисвате?Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщениеАз имам въпросче. Тази част от рефлектора която се боядисва обработвате ли я преди да я пръснете? В смисъл маха ли се този хром или директно върху него боядисвате?
Comment
-
Хайде и аз да покажа до къде стигнах с фаровете....сега чакам пистолет за горещ въздух и почвам отварянето .. уиш ми лък
A като ги гледам тея снимки и ми идва едно на ум...
Дали да не боядисам маската и сърцето в черно някак си по-агресивен вид придобива... някой да го е правил ?Last edited by GoPlay; d.m.y г., 23:59.Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЕто и стъклата вече боядисани и те, обаче понеже на лампата не се виждат хубаво, та утре по светло ще ги снимам, за да се насладите на майсторството миАбе не, че се хваля, ама му хванах цаката, а и без да искам ги направих мноооо добре
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЕто и стъклата вече боядисани и те, обаче понеже на лампата не се виждат хубаво, та утре по светло ще ги снимам, за да се насладите на майсторството миАбе не, че се хваля, ама му хванах цаката, а и без да искам ги направих мноооо добре
Много добре си се справил.Аре прави мотора и
Comment
-
Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщениеА дали ще светят добре ? Иначе браво много добре са станали
Иначе са станали много добреsigpic
Comment
Comment